bg

Излезе календарът на EzdaPress за 2023 година
17.12.2022

На страниците му шестват eдни от най-големите звезди - български шампиони в конния спорт. Календарът онагледява всички класически и любителски конни дисциплини практикувани в България. Специално за любителите на тежковозните породи екипът на ЕzdaPress e подбрал страхотен кадър за Октомври 23’.

Всеки месец носи и логото на организациите и фирмите, които избраха да рекламират на страниците на най-вихреният календар:  родната ни федерация БФКС, фирма MONBAT, Сръбските фуражи без ГМО – GEBi, шампионският клуб по конен спорт „Калоян 92“, фирма ОПТИКС, тренинг на  Рисисти коне – Генчеви, магазин за конна амуниция Хорспауър, ветеринарни складове “М & B – Янко Митев”, Спортно училище "Георги Живков" град Велико Търново, Бора Вет - ветеринарни медикаменти и кабинети и Българската асоциация за конен туризъм.

Зад обектива на календара за 2023 със свои попадения се разписаха фотографите: Иван Кисьов и  Преслава Славчева, както и приятелите на конния спорт - Лияна Панделиева, Красимира Иванова и Аlexandra Zietak. В календара има и кадри на FEI. Луксозното издание за поредна година е дело на дизайнера Галя Петрова.

Това е 17-ото издание на годишния календар на EzdaPress, единственият специализиран сайт за коне, спорт,туризъм, развъждане и бизнес с коне. Календарът е с размери 50 х 38 см и се придружава от малко джобно календарче.

За повече информация 0888 38 13 13

Снимки:

http://www.ezdapress.com

За контакти

гр. София 1756
ул. Бистришко шосе  № 26
сграда 1, ет. 2 офис 5
моб. 0888 38 13 13