bg

Покана за езда и риболов по Великден в конна база Върбака в Рибарица
28.04.2021

 

Спортно-развлекателния комплекс „Върбака“ е единственото място в България, където можете с един чифт ботуши да пояздите, а сетне да пориболовствате. Рибарица е световноизвестен курорт с тишината, спокойствието и красиви балкански гледки. Сега наред с различните варианти за активна почивка към своите гости, зеленото селце придлага и така атрактивния конен туризъм. Нова база, перфектно подготвени коне за туризъм и конни преходи, лицензирани инструктори  и уникални природни маршрути са на разположение на начинаещи и вече опитни ездачи. Новата конна база е част от спортно - развлекателния комплекс „Върбака“ в Рибарица, който предлага риболов, вкусна храна, плажна зона с басейн, детски кът, нощувки в модерни бунгала с веранди и най-различни варианти за организиран туризъм, развлечения и пълноценен семеен отдих.

Ресторантът към комплекса предлага услугата да сготви рибата уловена от гостите. Абсолютно безплатни за всички мерак-риболовци са необходимите принадлежности за успешен и релаксираш улов. Ако сте любители на историята, тук имате възможност да се потопите в корените на миналото чрез пътешествие с дилижанс по пътеките на времето и така да посетите: Роженския манастир,  местността „Костина“ и „Кървавото кладенче“.

Цените са изключително достъпи: Езда сред природата за 40 минути е 20 лв., eзда на пони за малки деца за 10 минути е 7 лв, а разходката с дилижанс за 30 минути за 6 човека е 50 лв.

Нощувките  в бунгалата  на комплекс „Върбака“ също са по джоба на всеки. Стая за четирима например с включена закуска е 85 лв, а деца до 3 години се настаняват безплатно.

Рибарица е уникално красив планински курорт с екзотична флора и фауна. Това е мястото където от гърба на коня може да видите нагънатите планински масиви, да усетите полъха на красивите гори и уханните с билки тучни пасища.

За езда, риболов, семейни почивки, фирмени партита – резервации и повече информация: 0878784526

 

Снимки:

http://www.ezdapress.com
http://https://fite-net.org/en/sports/

За контакти

гр. София 1756
ул. Бистришко шосе  № 26
сграда 1, ет. 2 офис 5
моб. 0888 38 13 13